Proizvod sa sajta Meda Company Visokoletači [ http://www.medacompany.com ]
Datum: Mon Jun 17 11:27:24 2019 / +0000 GMT
Tollisan Forte

Cena: 3.190 din.

Link do proizvoda na sajtu: http://www.medacompany.com/proizvod/tollisan-forte/

 

Opis proizvoda

Tollyamin sadrži visoku koncentraciju amino-kiselina, elektrolita i B vitamina u optimizovanom mešanom odnosu. Zbog svog sastava, možete koristiti Tollyamin tokom cele godine, tokom takmičarske sezone, perioda uzgoja i perioda mitarenja.

Tokom perioda uzgoja, možete zasititi visoko proteinske potrebe vaše mlade ptice sa Tollyaminom. Dodatno, holin-hlorid u njemu pospešuje zdrav rast vaše ptice. Studije iz industrije živine su dale definitivan dokaz za ovu tvrdnju. Holin utiče na metabolizam vrlo pozitivno i ometa degeneraciju masti u jetri.

Tokom perioda mitarenja, mi preporučujemo dnevnu upotrebu Tollyamina u kombinaciji sa Dosto-oregano liquid 12%. Zbog toga što perje raste svakog dana, a ne jednom ili dva puta nedeljno. Visoko dozirane amino-kiseline, L-metionin, L-lizin i vitamin Biotin, garantuju vam nova i svilenkasta pera. Zbog sadržaja sumpora u L-metioninu, tokom nekoliko sati možete osetiti miris sumpora u pijaćoj vodi ptica.

Tokom vakcinacije ili upotrebe drugih medicinskih proizvoda, uvek obezbedite Tollyamin kroz pijaću vodu u isto vreme. Na ovaj način sprečavate nus pojave upotrebe lekova, i oštećenje perja.
Visoko dozirani vitamin B-12 podržava formiranje krvi i deobu ćelija. Ovaj proces je veoma važan za formiranje jakog imuno sistema.

Tokom takmičarske sezone, upotreba Tollyamina je esencijalna. Glutamine, L-metionin i L-lizin se centralne figure u oporavku posle dugih i teških trka.
Gubitak mišićne i opšte mase posle teških trka, možete osetiti kod svoje ptice. Teža trka, lakša ptica. Golubovi kojima se daje Tollyamin Forte tokom cele godine, zadržavaju mišićnu masu mnogo duže, i imaju više ukupne energije za treninge i rad!

Glutamin ima glavnu ulogu u procesu detoksikacije jetre. Jetra je jedan od glavnih organa kod sportskog goluba! Visoko-masna hrana pre trke i treninga, sagorevanje masti i proteina tokom istih, regeneracija mišića posle letova i opšte zdravlje – sve ovo prolazi kroz jetru vaše ptice! Zbog svih ovih razloga, zaštitni faktor koji vam daje Tollyamin je veoma bitan za jetru vašeg letača.

Zašto je bolji L-methionine sastojak Tollyamina a ne samo, kao u svim drugim proizvodima, DL-metionin?
Priroda zna samo za L-formu, a ne za D-formu. Tako da, telo može samo iskoristiti L-metionin a mora izbaciti D-metionin neiskorišćen. Stoga, 50% metionina se gubi. Ovo znači: Ako kupite proizvod sa 1000 mg DL-metionina, samo 500 mg metionina, ove neverovatno važne amino-kiseline, ostaje u golubu. Samo slučajno, D-forma nije dozvoljena za ljude, a čist L-metionin je 20 puta skuplji od DL-metionina i naravno, bolji za sve životinje!
Vrlo bitno za svakog odgajivača je da intenzivno poradi na upotrebi na svojim golubovima, jednom od najbitnjih stavki koje postoje, a to su AMINO-KISELINE! Na taj način bi otkrili da je Tollyamin izuzetan proizvod.


Kako upotrebljavati:

15ml na 1L pijaće vode, ili na 1KG hrane.

Pakovanje:
Boca od 1L

 

 

 

Proizvod upisan u bazu: 2017-05-15 20:29:02
Poslednja izmena: 2017-06-01 22:54:22